Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΤΗΣ ΣΔΟΕ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΟΠΛΑ!

Οι υπεύθυνοι δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τη νόμιμη προέλευση τους Μετρητά, χρυσές λίρες, πλήθος χρυσαφικών μεγάλης αξίας αλλά κ...






Οι υπεύθυνοι δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τη νόμιμη προέλευση τους
Μετρητά, χρυσές λίρες, πλήθος χρυσαφικών μεγάλης αξίας αλλά και όπλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το ΣΔΟΕ σε κεντρικό κατάστημα, όσο και στα υποκαταστήματα επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου, καθώς και στα σπίτια των εμπλεκομένων προσώπων, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στις πόλεις της Ζακύνθου, του Πύργου και της Αμαλιάδος.





Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Σταύρος Θωμαδάκης, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, μετά από επισταμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, κλιμάκια υπαλλήλων του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων και του Τμήματος Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκαναν συγχρονισμένους ελέγχους στις πόλεις της Ζακύνθου, του Πύργου και της Αμαλιάδος.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων, τόσο στο κεντρικό κατάστημα όσο και στα υποκαταστήματα επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου καθώς και στα σπίτια των εμπλεκομένων προσώπων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -καθόσον δεν προέκυψε η νόμιμη προέλευση και κατοχή τους- τα κατωτέρω:
Χρηματικό ποσό ύψους 66.930,00 ευρώ
Δύο πλαγιόκαννα όπλα
Δύο διόπτρες όπλων
43 χρυσές λίρες
9 ρολόγια ιδιαίτερης αξίας, επώνυμων κατασκευαστικών οίκων
3 αργυρά νομίσματα του ελληνικού Δημοσίου
Πλήθος τιμαλφών μεγάλης αξίας σε πλαστικές συσκευασίες και
Πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων

Η όλη επιχείρηση τελούσε υπό την επίβλεψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ζακύνθου και έγινε και με την συνδρομή του ΤΑ Ζακύνθου. Η έρευνα από το ΣΔΟΕ συνεχίζεται, σε συσχετισμό με πλήθος κλοπών που έχουν αναφερθεί στις περιοχές αυτές, προς πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

"Το ΣΔΟΕ, με όπλα του τον επαγγελματισμό και τον ζήλο του προσωπικού του, την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, θα συνεχίσει -με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα- τη μάχη κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.