Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ»: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ Γ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ!

Με αφορμή την σημερινή εορτή του Γέροντος Παϊσίου Εζνεπίδη (1924-1994) που προσφάτως αγιοποιήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο «Στό...





Με αφορμή την σημερινή εορτή του Γέροντος Παϊσίου Εζνεπίδη (1924-1994) που προσφάτως αγιοποιήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο «Στόχος» κάνει σήμερα μιά μεγάλη προσφορά στους Ελληνόψυχους αναγνώστες του:




Βρήκαμε και σάς προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το εξαφανισμένο βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο που εξέδωσε προ ετών το Γενικό Επιτελείο Στρατού (7ο Επιτελικό Γραφείο) σε επιμέλεια του συνταγματάρχη Τεθωρακισμένων Δημήτρη Καραΐσκου. Έχει τον εύγλωττο τίτλο «Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης (1924-1994), ο ασυρματιστής του Στρατού και του Θεού» και περιγράφει με λεπτομέρειες την άγνωστη δράση του Αγίου Παϊσίου κατά τον Συμμοριτοπόλεμο, όταν υπηρετούσε ως Ασυρματιστής του Εθνικού Στρατού!..

Πρόκειται για μία εκπληκτική έκδοση με ανέκδοτες φωτογραφίες από την ζωή του ΑγίουΠαϊσίου Εζνεπίδη, που φρόντισαν να εξαφανίσουν από τις βιβλιοθήκες του Γ.Ε.Σ. οι γνωστοί πρασινοφρουροί και μπολσεβίκοι. Κατεβάστε το σπάνιο αυτό βιβλίο όσο είναι καιρός, διότι οι μπολσεβίκοι και οι αντίχριστοι παραμονεύουν. Είναι το πιό έγκυρο βιβλίο που έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα για τον Γέροντα Παΐσιο (με την σφραγίδα του Γ.Ε.Σ.) και περιέχει μόνο αλήθειες για την ζωή του, ενώ όλα τα άλλα βιβλία που κυκλοφορούν είναι παραφουσκωμένα με φανταστικές ιστορίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ: Μπείτε εδώ



http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1421252617

και πατήστε Download File. Διώξτε την διαφήμιση που θα εμφανισθεί και ξαναπατήστε click here to download the file now.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ και βοήθειά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.