Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΜΑΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ 240 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

Επίθεση κατά του εφοπλιστή και πρώην συντρόφου της Γιώργου Οικονόμου, έχει εξαπολύσει η σκηνοθέτιδα Άντζελα Ισμαήλου κατηγορώντας τον ...




Επίθεση κατά του εφοπλιστή και πρώην συντρόφου της Γιώργου Οικονόμου, έχει εξαπολύσει η σκηνοθέτιδα Άντζελα Ισμαήλου κατηγορώντας τον για απάτη, ενώ διεκδικεί αποζημίωση 240 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Άντζελα Ισμαήλου, ισχυρίζεται πως χρησιμοποιήθηκε ως «όργανο» για να εκπληρώσει εκείνος τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Το ζευγάρι, δεν παντρεύτηκε ποτέ.




Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 1994. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, ο κ. Οικονόμου μετακόμισε στο διαμέρισμά της επί της Park Avenue, αξίας 1,8 εκατ. δολαρίων, και η ίδια τα επόμενα 20 χρόνια τον βοήθησε πολύ ώστε να γίνει ένας δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής.
Όπως αναφέρει η New York Post, to 2012, ο Έλληνας εφοπλιστής είχε υποσχεθεί στην τότε σύντροφό του πως θα της έδινε το 50% της προσωπικής του περιουσίας. Ωστόσο, ο κ. Οικονόμου αθέτησε την υπόσχεσή του όταν χώρισαν το 2015 και η κ. Ισμαήλου κατέθεσε εναντίον του αγωγή σε δικαστήριο του Μανχάταν με την οποία απαιτεί 240 εκατ. δολάρια.
Πέρυσι, ο εφοπλιστής, της έδωσε 200.000 δολάρια προκειμένου να σώσει το διαμέρισμά της στην Park Avenue από κατάσχεση, ζητώντας της να παραιτηθεί από όποιες απαιτήσεις είχε σε σχέση με την περιουσία του. Εκείνη το δέχτηκε, όμως, όπως αναφέρει στην αγωγή της, αυτή η παραίτηση από τις διεκδικήσεις της θα πρέπει να ακυρωθεί επειδή υπέγραψε υπό πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.