Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ 46ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ...

Μια ολόκληρη γειτονιά στην Κάλυμνο σήκωσε στο πόδι ένας 46χρονος Ελληνοαμερικανός που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος περιοίκων,...






Μια ολόκληρη γειτονιά στην Κάλυμνο σήκωσε στο πόδι ένας 46χρονος Ελληνοαμερικανός που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος περιοίκων, χτυπώντας, βρίζοντας και απειλώντας! Μάλιστα, ένας καταστηματάρχης που προσπάθησε να τον συνετίσει κατέληξε στο νοσοκομείο!




Αρχικά, ο ομογενής άσκησε βία εναντίον μιας ηλικιωμένης και εκτόξευσε ύβρεις και απειλές προς τους άλλους γείτονες που τα έβαλαν μαζί του. Ένας συνομήλικός του ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή Αγίου Νικολάου προσπάθησε να του κάνει συστάσεις, αλλά ο δράστης του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο και ρίχνοντας τον στο έδαφος!

Από πέσιμο, ο άτυχος άνδρας υπέστη κάταγμα στο ισχίο και διακομίστηκε με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο Καλύμνου, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης! Ο 46χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.