Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΥΖΩ ΜΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 5 ΣΚΥΛΟΥΣ... ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ»...

«Στα σχολικά προγράμματα αποψιλώνονται η Γλώσσα, η Ιστορία και τα Θρησκευτικά. Όλες οι παρατάξεις υπερψήφισαν. Και οι δεξιές, κατ’ όνο...







«Στα σχολικά προγράμματα αποψιλώνονται η Γλώσσα, η Ιστορία και τα Θρησκευτικά. Όλες οι παρατάξεις υπερψήφισαν. Και οι δεξιές, κατ’ όνομα, και οι αριστερές, πάλι κατ’ όνομα. Το σύμφωνο συμβίωσης έτρεξε η συντηρητική παράταξη να το υπερψηφίσει. Είμαι αντίθετος με το σύμφωνο συμβίωσης επειδή είναι ρατσιστικό. Επειδή δεν προβλέπει την περίπτωσή μου: Συζώ με δυο γυναίκες, δυο άντρες και πέντε σκύλους», δήλωσε πρόσφατα ο καθηγητής Παθολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Απόστολος Χατζητόλιος, κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το arcadiaportal.gr.




O καθηγητής συνέχισε, όμως, σε ακόμη πιο παρωχημένες και επικίνδυνες κοινωνικά θέσεις, τις οποίες έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίζει, αλλά δεν αντέχουν σε σοβαρή επιστημονική κριτική:

«Βαφτίζουμε οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ως ρατσισμό. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, αν αυτό δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αν η διάλυση των αντιδιαδηλώσεων δεν είναι φασισμός, τι είναι; Αν μιλήσετε για την ομοφυλοφιλία, είστε ρατσιστής. Μα, να μην μιλήσω για την ομοφυλοφιλία; Αφού είμαι γιατρός. Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση.»

Όπως είπε, τα μηνύματα πρέπει να περάσουν με πλύση εγκεφάλου στα παιδιά.

Ο κ. Χατζητόλιος υπογράμμισε ότι σήμερα η κοινωνία επιδιώκει την άρρωστη κατάσταση. «Ο άρρωστος έχει την ανάγκη του γιατρού του. Οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις είναι διαταραχές προσωπικότητας. Η κουβέντα σε νεαρή ηλικία για αυτά τα ζητήματα δεν ωφελεί"....

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, και συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεβιδίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Αρκαδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.