Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑ» ΜΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑ 14ΧΡΟΝΗ Η KRISTINA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ»

Ένα κορίτσι 14 ετών, η Kristina K, είναι το τελευταίο θύμα του αρρωστημένου διαδικτυακού «παιχνιδιού» της «μπλε φάλαινας», στη Ρωσία....





Ένα κορίτσι 14 ετών, η Kristina K, είναι το τελευταίο θύμα του αρρωστημένου διαδικτυακού «παιχνιδιού» της «μπλε φάλαινας», στη Ρωσία.

Οι αρχές θεώρησαν αρχικά ότι κατάφεραν να σώσουν το κορίτσι, που μετά από οδηγίες που της δόθηκαν διαδικτυακά, έλαβε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες συνέλαβαν έναν 26χρονο ταχυδρόμο ο οποίος και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που είχε κάνει «πλύση εγκεφάλου» στην ανήλικη.




Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο 26χρονος ήταν υπό κράτηση και του είχε απαγορευτεί η είσοδος στο ίντερνετ, πριν από πέντε ημέρες η Kristina K βρέθηκε απαγχονισμένη. Οι ρωσικές αρχές εκτιμούν τώρα ότι κάποιος άλλος προσέγγισε την ανήλικη και την έπεισε να αυτοκτονήσει, ξαναπαίζοντας το «παιχνίδι».

Λίγο πριν αυτοκτονήσει, η 14χρονη είχε δημοσιεύσει στους λογαριασμούς της στα social media μία σοκαριστική φωτογραφία που έδειχνε τον κομμένο καρπό της και ένα σημείωμα που έγραφε: «δεν μπορώ πια να ζω χωρίς εσένα».

Η «μπλε φάλαινα» είναι ένα «παιχνίδι» που ξεκίνησε από τη Ρωσία και παίζεται σε διαδικτυακές πλατφόρμες. Οι παίκτες, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, λαμβάνουν οδηγίες από έναν «μάστερ» που τους δίνει στόχους τους οποίους θα πρέπει να εκπληρώσουν για διάστημα 50 ημερών, όπως να κόβουν τους καρπούς. Το «παιχνίδι» τελειώνει τις περισσότερες φορές με τους ανήλικους να βάζουν τέλος στη ζωή τους.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.