Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ: ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ 11 ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ!..

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής που αφορούσε μεταξύ άλλων και την πρόσβαση στο υλικό του «Φακέλου της Κύπρου» ο Βούτσ...







Στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής που αφορούσε μεταξύ άλλων και την πρόσβαση στο υλικό του «Φακέλου της Κύπρου» ο Βούτσης ανέφερε τα εξής:




«Είμαι υποχρεωμένος δημόσια να σας πω το εξής: Διαπιστώθηκε ότι έλειπαν οι έντεκα πρώτοι φάκελοι, κεντρικοί φάκελοι σε αυτές τις ερωταποκρίσεις, που είχαν αντιστοίχως τα Πρακτικά των έντεκα πρώτων συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής με καταθέσεις μαρτύρων.

Χρειάστηκε, ευτυχώς, να γίνει απομαγνητοφώνηση του ηχογραφημένου υλικού, δηλαδή των κασετών που κατέγραφαν οι στενογράφοι την ώρα της συνεδρίασης και κάτι τέτοιο ήταν και τεχνικά δύσκολο μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Πλην όμως, τα Πρακτικά που αφορούν αυτές τις έντεκα βασικές μαρτυρικές καταθέσεις δεν είναι ενδεχομένως τα ακριβή, αλλά είναι βάσει της δουλειάς που έγινε αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Δεν εντοπίσαμε πότε, σε ποια συγκυρία, από ποιον, πού και πώς αφαιρέθηκαν αυτοί οι φάκελοι από τα ερμάρια της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.