Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400...!!! ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...!!!

Μόσχα και Άγκυρα συμφώνησαν για την παράδοση του συστήματος αεράμυνας S-400 στην Τουρκία, δήλωσε ο Vladimir Kozhin, σύμβουλος του Ρ...







Μόσχα και Άγκυρα συμφώνησαν για την παράδοση του συστήματος αεράμυνας S-400 στην Τουρκία, δήλωσε ο Vladimir Kozhin, σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Πέμπτη.




Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Ανατολή, ο Kozhin επιβεβαίωσε πως η σύμβαση έχει ήδη συμφωνηθεί. Ωστόσο το θέμα του δανείου δεν έχει ακόμα επιλυθεί, υποστήριξε ο Ρώσος σύμβουλος, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti.

Ο Kozhin δήλωσε πως η Ρωσία δεν βλέπει «κανένα εμπόδιο» για την παράδοση του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας S-400 στην Τουρκία η οποία είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η τιμή για κάθε πύραυλο φθάνει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το S-400 είναι η επόμενη γενιά του συστήματος αεράμυνας της Ρωσίας. Μπορεί να μεταφέρει τρεις τύπους πυραύλων ικανούς να καταστρέψουν στόχους, συμπεριλαμβανομένων των βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ.

Θα μπορούν να παρακολουθούν έως και 300 στόχους ταυτόχρονα και έχει ένα ανώτατο όριο ύψους τα 27 χιλιομέτρα. .armynow.net/

ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ή ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΦΛΟΜΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΜΙΣΘΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.