Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400...!!! OYTE MIA AYTOKTONIA ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...!!!

Είναι πλέον γεγονός και τα τουρκικά μέσα το πανηγυρίζουν. Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε απ΄πο τον ίδιο τον σύμουλο τον Πούτιν τον...





Είναι πλέον γεγονός και τα τουρκικά μέσα το πανηγυρίζουν. Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε απ΄πο τον ίδιο τον σύμουλο τον Πούτιν τον Βλαντιμίρ Κοζίν, σήμερα 29 Ιουνίου 2017... Η απόκτηση των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων από την Άγκυρα φέρνει τα πάνω κάτω στην ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο. Η αγορά είναι πολύ πιο σημαντική και από την απόκτηση των F-35, υποστηρίζουν ειδικοί.




Ο λόγος είναι ότι οι S-400 έχουν ένα πολύ μεγάλο επιχειρησιακό βεληνεκές που μπορεί να φθάσει μέχρι και 400 χιλιόμετρα. Συνεπώς τίθεται ζήτημα πού θα τοποθετηθούν, ποια θα είναι η περιοχή ευθύνης τους και τι θα “βλέπουν” στην περιοχή που θα καλύψουν.

Δεν πρέπει να έχετε καμιά αμφιβολία πως οι Ρωσικοί πύραυλοι θα στραφούν κατά της Ελλάδος αφού καμιά άλλη γειτονική χώρα της τουρκίας δεν διαθέτει απειλητική Πολεμική Αεροπρία εκτός από εμας. Εννοείται πως οι ρώσικοι πύραυλοι δεν θα στραφούν κατά της Ρωσίας...

Έφτασε λοιπό ο κόμπος στο χτένι και επειδή μέχρι τώρα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ δεν αυτοκτόνησε, ο "Στόχος" δίνει διωρία 24 ωρών σε όλους αυτούς, πολιτικούς ή δηνοσιογράφους να ζητήσουν συγνώμη από τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που κορόϊδεψαν, να δηλώσουν ότι έπεσαν και οι ίδιοι θύματα, αλλιώς από το Σαββάτο το πρωϊ, με συνεχόμενες αναρτήσεις μας θα παραθέτουμε τις φωτογραφίες του μαζί με άλλα στοιχεία της επικοινωνιακής απάτης σε βάρος των Ελλήνων και της αντεθνικής τους όπως διαμορφώθηκε δράσης τους... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

"Στοχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.