Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! - ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ LONDON BRIDGE

Νέος συναγερμός στο Λονδίνο - Λευκό βαν έπεσε πάνω σε πεζούς - Πληροφορίες πως έχει παρασύρει 15 με 20 ανθρώπους - Τουλάχιστον πέντ...





Νέος συναγερμός στο Λονδίνο - Λευκό βαν έπεσε πάνω σε πεζούς
- Πληροφορίες πως έχει παρασύρει 15 με 20 ανθρώπους
- Τουλάχιστον πέντε άτομα δέχονται πρώτες βοήθειες
- Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως πολλοί άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί στο λαιμό
- Telegraph: Άνδρες με μαχαίρια επιτέθηκαν σε πολίτες
- Εκκενώθηκε και αποκλείστηκε η γέφυρα




Ο τρόμος βασιλεύει στη Βρετανία ξανά. Λιγότερο από δυο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ ακόμη ένα αιματηρό γεγονός έρχεται να σημάνει συναγερμό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη London Bridge. Σύμφωνα με το BBC, ένα λευκό βαν έπεσε πάνω στον κόσμο. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 15-20 πεζούς που παρασύρθηκαν. Υπάρχουν τραυματίες, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που φέρουν τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό!

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχονται τις πρώτες βοήθειες γιατί έχουν τραυματιστεί, αφού το αυτοκίνητο "καβάλησε" το πεζοδρόμιο και τους χτύπησε. Σύμφωνα με τη Τζόουνς, το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από το κέντρο του Λονδίνου προς την ανατολική πλευρά της πόλης. Δήλωσε επίσης ότι είδε αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε πουκάμισο την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.