Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΘΑΝΟΣ...!!! ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΗΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ «FAST AND FURIUS»

Αυστραλός Daniel Jovanov έγινε γνωστός το 2012, μιμούμενος αυτοκίνητα στην εκπομπή “Got Talent” – αν και η παράστασή του δεν εκτιμήθη...




Αυστραλός Daniel Jovanov έγινε γνωστός το 2012, μιμούμενος αυτοκίνητα στην εκπομπή “Got Talent” – αν και η παράστασή του δεν εκτιμήθηκε δεόντως τότε.




Στα χρόνια που μεσολάβησαν πάντως, ο Jovanov τελειοποίησε τις μιμήσεις του, εμπλουτίζοντάς τις και με ήχους από πολλά άλλα αυτοκίνητα, κάθε είδους. Από μονοθέσια της Formula 1 και αγωνιστικά του WRC μέχρι σούπερκαρ και βελτιωμένα γιαπωνέζικα θηρία.

Πριν λίγα χρόνια, ο Jovanov εντυπωσίασε τους εργοστασιακούς οδηγούς ράλι της τότε κυρίαρχης Volkswagen, μιμούμενος στην εντέλεια το Polo R WRC. Και πρόσφατα, οι άνθρωποι του 1320video ξαναβρήκαν τον αποκαλούμενο “Human Sound Machine” και τον έβαλαν να αναπαραγάγει κάποιους ήχους που είναι πολύ οικείοι στους βενζινοαίματους.

Ακούστε τον να μιμείται από τον θρυλικό RB26 του Nissan Skyline και τον 4G63 του Mitsubishi Lancer Evo, μέχρι τον V10 biturbo μιας φτιαγμένης Lamborghini Gallardo στο χορταστικό video που ακολουθεί:


drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.