Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ...

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τον σοκαριστικό θάνατο 11χρονου μαθητή στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός από... αδέσποτη σφαίρα...







Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τον σοκαριστικό θάνατο 11χρονου μαθητή στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός από... αδέσποτη σφαίρα!
Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων για το καλοκαίρι.




Παιδιά, δάσκαλοι και γονείς είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με τους μικρούς μαθητές να έχουν συγκεντρωθεί στο γήπεδο μπάσκετ και να τραγουδούν για τον ήλιο και το καλοκαίρι.

Ξαφνικά ένα παιδί σωριάζεται στο έδαφος. Όλοι πίστεψαν πως ο 11χρονος Μάριος λιποθύμησε από την ορθοστασία και απέδωσαν τη λίμνη αίματος που είχε δημιουργηθεί γύρω του σε χτύπημα κατά την πτώση.

Η μητέρα του, που είναι δασκάλα στο συγκεκριμένο σχολείο, έτρεξε να δει τι συνέβη στο παιδί της. Μαζί της έτρεξαν και άλλοι γονείς που προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί. Ο μικρός Μάριος όμως δεν αντιδρούσε. Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε χωρίς σφυγμό και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς, όμως, να κατορθώσουν να σώσουν τη ζωή του.

Δείτε το βίντεο από την σχολική γιορτή, λίγα μόλις λεπτά πριν ο 11χρονος Μάριος πέσει νεκρός:



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.