Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ

Ο 50χρονος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαρίνος, ήταν πατέρας τριών παιδιών... Σοκ στο χώρο του Ευβοϊκού ...






Ο 50χρονος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαρίνος, ήταν πατέρας τριών παιδιών...




Σοκ στο χώρο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου αλλά και σε όλη την Χαλκίδα έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του 50χρονου προπονητή των ακαδημιών της Α.Ε. Ληλαντίων και υπαλλήλου του Δήμου Χαλκιδέων, Γιάννη Μαρίνου.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το μοιραίο έγινε το βράδυ της Τετάρτης (07-06-2017) όταν ο άτυχος προπονητής ολοκλήρωσε την προπόνηση των ακαδημιών και παρέμεινε στο γήπεδο για να πιει ένα αναψυκτικό και να φάει ένα σνακ.





Ξαφνικά ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και πήγε σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε.

Ο πρόωρος θάνατος του συγκλόνισε τη σύζυγο του Μίνα και τα τρία τους παιδιά, τον Θοδωρή, την Παναγιώτα και την Ελένη.

Θλίψη όμως σκέπασε και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Μαρίνος ξεκίνησε την μπάλα στην ΑΕΚ Χαλκίδας ενώ αγωνιστήκε επίσης στον ΑΟ Χαλκίς, στον Λήλα Βασιλικού, την Αρτάκη και άλλες ομάδες.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (09-06-2017) και ώρα 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη (παλιό κοιμητήριο) στη Χαλκίδα.



Δείτε την συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή:

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Μαρίνου.
Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και γνώστη του αθλήματος. Ο Γιάννης Μαρίνος υπήρξε μέλος μιας θρυλικής, για την ομάδα μας, περιόδου κι όλοι θα τον θυμόμαστε για όσα πρέσβευε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων.»

Πηγή: eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.