Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ: «ΦΡΙΚΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι επιβεβαίωσε ότι η «φρικτή εξέλιξη» που καταγράφηκε χθες βράδυ στο Λονδίνο, όπου ένα φορτηγάκι ...







Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι επιβεβαίωσε ότι η «φρικτή εξέλιξη» που καταγράφηκε χθες βράδυ στο Λονδίνο, όπου ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και άνθρωποι μαχαιρώθηκαν, θεωρείται από τις αρχές μια «πιθανή τρομοκρατική ενέργεια».




«Αφού συνομίλησα με την αστυνομία και τις υπηρεσίες ασφαλείας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η φρικτή εξέλιξη που σημειώθηκε στο Λονδίνο θεωρείται ως μια πιθανή τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η Μέι σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο αριθμός 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η έρευνα «εξελίσσεται ραγδαία», συνέχισε η Μέι. «Θέλω να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη μου στην αστυνομία και τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας που βρίσκονται επιτόπου. Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε αυτούς που πιάστηκαν σ' αυτά τα φοβερά γεγονότα».
Σύσκεψη με ανώτατα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα προεδρεύσει μιας συνεδρίασης του συμβουλίου Cobra το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου, μετέδωσαν η εφημερίδα Telegraph και άλλα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, λίγες ώρες μετά από τρία συμβάντα στο Λονδίνο που η βρετανική αστυνομία θεωρεί ότι αποτελούσαν συντονισμένες επιθέσεις τρομοκρατών.

Στις συνεδριάσεις αυτές λαμβάνουν μέρος κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.