Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑΤΕ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ...!!!! ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΗ...!!!

Ο επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι αντέδρασε μετά την παρέμβαση του Έλληναν πρέσβη για την εγκατά...









Ο επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι αντέδρασε μετά την παρέμβαση του Έλληναν πρέσβη για την εγκατάσταση λίθινων πλακών που μεταφέρθηκαν από τις Φιλιάτες (της Θεσπρωτίας) στην ‘πλατεία Σκεντέρμπεη’των Τιράνων.





«Η τσαμουριά είναι αλβανική γη που έχει καταληφθεί με τη βία από το ελληνικό κράτος και ανήκει στους Αλβανούς», είπε χαρακτηριστικά.

-Στην τοποθέτηση πλακών από λίθους που προέρχονται από τις Φιλιάτες στην πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων, μαζί με λίθινες πλάκες από όλα τα λεγόμενα ‘αλβανικά εδάφη’, αντέδρασε ο Έλληνας πρέσβης στη χώρα, σημειώνει το δημοσίευμα το οποίο επεξηγεί τη σκληρή αντίδραση του επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων, Σφετίμ Ιντρίζι.







Σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο Ιντρίζι υπενθύμισε ότι η ελληνική πλευρά που αντιδρά για τις πλάκες από τις Φιλιάτες θα τοποθετηθούν στην πλατεία που φέρει το όνομα του εθνικού ήρωα μαζί με τις πλάκες που προέρχονται από όλα τα αλβανικά εδάφη.




«Αποτελεί μεγάλη έκπληξη που η Ελλάδα έχει το στόμα να παραπονιέται, γνωρίζοντας ότι όχι μόνο έχει καταβροχθίσει αλβανικά εδάφη και αρνείται τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, αλλά συνεχώς τροφοδοτεί άλλες αξιώσεις στο αλβανικό έδαφος.

Αρκεί να δούμε τα ονόματα των πόλεων της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που είναι σκαλισμένα στο τοίχο του Κοινοβουλίου, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, για να καταλάβουμε ότι η σοβινιστική όρεξη της Μεγάλης Ιδέας εξακολουθεί να είναι ζωντανή στην ελληνική πολιτική», είπε ο Ιντρίζι, προσθέτοντας ότι ‘η επιστροφή της ‘τσαμουριάς’ στους Αλβανούς είναι μόνο θέμα χρόνου’.

(27.al)

--

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.