Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ Τ΄@ΡΧΙΔΙ@ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ... ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η «ΙΕΡΕΙΑ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ... ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ Οριάνα Φαλάτσι, το φαινόμενο. Δεν μιλάμε για μια Κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης, μια πατσαβούρα της πολιτ...






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Οριάνα Φαλάτσι, το φαινόμενο. Δεν μιλάμε για μια Κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης, μια πατσαβούρα της πολιτικής, της κομμωτικής, της ραπτικής, της μαντικής, της αστρολογίας, της καλλιτεχνίας, δεν ξέρω τι άλλο που πουλάει. Μιλάμε για ένα θηρίο, ένα τέρας, ένα ιερό τέρας που δεν μπορείς να μην παραδεχθείς την αξία της. Και τον ατέλειωτο τσαμπουκά της.
«Μου έχουν σπάσει τα αρχίδια οι μουσουλμάνοι...». Έτσι φόρα παρτίδα το είχε πει η κυρία.





Κατάρα είναι αυτή η θρησκεία, ο μωαμεθανισμός, είπε και όχι μόνον είπε, αλλά και το έγραψε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα στα βιβλία της η Ιταλίδα. «Κοιμάται η μαλακισμένη Ευρώπη και δεν αντιλαμβάνεται τι την περιμένει στο άμεσο μέλλον έτσι που άνοιξε πόρτες και πόδια στους μελαψούς και σκούρους της Αφρικής και της Ασίας...».

Η Οριάνα Φαλάτσι που την θυμάμαι με αφορμή τη γέννησή της 29 Ιουνίου, σα σήμερα το 1929, είχε καταδικαστεί ποινικά και πολιτικά στην πατρίδα της για τις επιθέσεις στο ισλάμ. Στα παπάρια της η κυρία. Απλά επειδή φοβόταν τρομοκρατική επίθεση την είχε αράξει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ποιος Μπους; Έλα, ρε… Μαλακίες έλεγε ο τύπος μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Τα χοντρά κι ασήκωτα για τον Μωάμεθ και τον ιερό πόλεμο, το τζιχάντ, και ειδικά κατά του Οσάμα Μπιλ Λάντεν τα είπε η στα πρώτα χρόνια της, γιατί όχι πάντα, αριστερή Οριάνα Φαλάτσι.

Τι θα πει αριστερή και αντιστασιακή και αντιμουσολινική και αντιαμερικανή, όπως είχε χαρακτηρισθεί κάποτε ως πολεμική ανταποκρίτρια στο Βιετνάμ η Φαλάτσι. Με την «τρέλα» να έχει μια προσωπική συνέπεια και να γράφει στην κλειτορίδα της τις ετικέτες. ΕΓΩ, σου λέει, είμαι η Φαλάτσι. Όχι η Φαλάτσι η κομουνίστρια, η Φαλάτσι η αντικομουνίστρια. ΕΓΩ. Τους γράφω τους κομουνιστές και τους αντικομουνιστές.




Τους ισλαμιστές και όσους δεν θέλουν να τα χαλάσουν με τους ισλαμιστές. Και δεν μιλάω ως Ιταλίδα, ως Αμερικανίδα, ως πατριώτισσα. Στα αρχίδια μου όλοι και όλα. Απλά έχω τη ΔΙΚΗ μου άποψη και τα γεννητικά μου όργανα, όπως και το πνεύμα μου, μου λένε να την εκφράζω την προσωπική μου άποψη. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει.

Αυτό είναι το αιώνιο πρόσωπο της κόντρας. Ακριβώς. Μέχρι θάνατο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και δεν μπορεί να μείνει ήσυχο. Να κάτσει στα αυγά του. Ούτε θα παίξει παιχνίδι με κάποια πλευρά. Η Φαλάτσι έλεγε «Ξυπνήστε, μαλάκες…, θα σας γαμήσουνε οι αραπάδες που φέρατε στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή της παγκόσμιας Ιστορίας, το φύτεμα των μωαμεθανών στην πολιτισμένη Ευρώπη». Πέθανε το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.