Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ - ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΙΟΣ ΦΩΤΗΣ!..

«Αναντιστοιχίες» 30 εκατομμυρίων ευρώ στις δηλώσεις του Φώτη Μπόμπολα Εξονυχιστικός έλεγχος του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου ...





  • «Αναντιστοιχίες» 30 εκατομμυρίων ευρώ στις δηλώσεις του Φώτη Μπόμπολα
  • Εξονυχιστικός έλεγχος του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου πλούτου και δέσμευση περιουσίας
Εντολή για τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, εξέδωσε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, αναφέρουν δικαστικές πηγές.




Η έρευνα των οικονομικών στοιχείων του επιχειρηματία διενεργείται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου πλούτου και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν εντοπιστεί «κενά» στις δηλώσεις του κ. Μπομπόλα.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζει «αναντιστοιχίες» σε διάφορα οικονομικά έτη που συνολικά εκτιμώνται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η αξιολόγηση της οικονομικής εικόνας του επιχειρηματία είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται το ΚΕΦΟΜΕΠ να διαβιβάσει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αξιολογήσει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.