Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.... ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ!

Σε θρίλερ με τραγικό φινάλε εξελίχθηκε η εξαφάνιση 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης - Ζακύνθου. Τα ιχνη του χάθηκαν απ...

Κυλλήνη: Θρίλερ με τον θάνατο αξιωματικού πλοίου! Βγήκε βόλτα και πέθανε!





Σε θρίλερ με τραγικό φινάλε εξελίχθηκε η εξαφάνιση 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης - Ζακύνθου. Τα ιχνη του χάθηκαν από το βράδυ της Δευτέρας αφότου το πλοίο που υπηρετεί εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο για Κυλλήνη.




Ο αξιωματικός σύμφωνα με το ilialive βγήκε για μια βραδυνή βόλτα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Απο την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε η εξαφάνισή του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ilialive, μετά απο αρκετές ώρες όπου οι αρχές Λιμεναρχείο Κατακόλου, Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και Αστυνομία πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην περιοχή της παραλίας "Πετρέλαια" στο Κάστρο Κυλλήνης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, γρήγορα έγινε αντιληπτό πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 43χρονος αξιωματικός αναίσθητος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης. Τελικά ο 43χρονος άφησε την τελευταία πνοή του κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί και προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και το Λιμεναρχείο Κατακόλου.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.