Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ»... ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΙΛΝΤΙΡΙΜ...

Τη σταθερή πεποίθησή του ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία μπορούν να αποβούν προς όφ...







Τη σταθερή πεποίθησή του ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία μπορούν να αποβούν προς όφελος των λαών των δύο χωρών, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.




Έλληνας πρωθυπουργός υποδέχτηκε τον Τούρκο ομόλογο του στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, τα οποία κατέβηκε για να καλωσορίσει τον κ. Γιλντιρίμ και στη συνέχεια να τον συνοδεύσει στο γραφείο του. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο πρωθυπουργών, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

«Προσβλέπω στη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με εποικοδομητικό τρόπο σημαντικές προκλήσεις, προκειμένου να δώσουμε λύσεις, προσβλέπω στη δυνατότητα να προσεγγίσουμε τα θέματα με θετικό τρόπο», είπε ο κ. Τσίπρας.

«Είμαστε γείτονες, μοιραζόμαστε την ίδια μοίρα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα θέματα με ψυχραιμία», δήλωσε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας και αναφέρθηκε και αυτός σε ένα θετικό τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων χωρίς προκαταλήψεις ή παρανοήσεις.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.