Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν σε συνεντευξη του στην ρωσική εφημερίδα Ισβέστια, είπε πως η Τουρκία μπορεί να κάνει μια νέα ...









Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν σε συνεντευξη του στην ρωσική εφημερίδα Ισβέστια, είπε πως η Τουρκία μπορεί να κάνει μια νέα μεγάλης έκταση στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία και περιέγραψε πως για να μπορέσει να αποτρέψει την ίδρυση ενός κουρδικού κράτους στα βόρεια της χώρας, ενδεχομένως θα καταλάβουν το Μένμπιτς και την Ράκκα.






Ο πρόεδρος Ερντογάν μετά από επίσκεψη του σε στρατόπεδο Σύριων προσφύγων στο Χαρράν, μίλησε στην ρωσική εφημερίδα Ισβέστια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sputnik, ο Ερντογάν ανέφερε πως δεν θα επιτρέψουν να ιδρυθεί ένα κουρδικό κράτος στον βορά της Συρίας και πρόσθεσε πως στην περίπτωση ¨ακόμη και της πιο μικρής απειλής¨, είναι έτοιμοι να οργανώσουν μια νέα στρατιωτική επιχείρηση.

Ο Ερντογάν είπε πως ¨Αυτή την στιγμή στην Συρία είναι ορατές αρνητικές εξελίξεις. Εάν η κατάσταση αυτή αποτελέσει απειλή για τα σύνορα μας, θα αντιδράσουμε όπως έγινε με την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη¨, ενώ ανέφερε πως ενώ οι ίδιοι ήταν έτοιμοι να σώσουν το Μένμπιτς και την Ράκκα από τις ¨τρομοκρατικές ομάδες¨, ο συνασπισμός στον οποίο ηγούνται οι ΗΠΑ ¨έπαιξαν στοίχημα υπέρ των κουρδικών ομάδων¨. Ο Ερντογάν υπονοόντας τις οργανώσεις PYG και YPG ανέφερε πως ¨αισθάνονται λύπη που οι στρατηγικοί μας εταίροι κινούνται από κοινού με τρομοκράτες ¨



http://haber.sol.org.tr = http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.