Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΔΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΦΤΑΡ...!!!

Ο δήμος του Γκεβάς που είναι του ΑΚΡ , άρχισε ΕΔΕ σε βάρος των εργαζομένων που δεν προσήλθαν στο διοργανωθέν ιφτάρ. Προσωπικό που αντ...







Ο δήμος του Γκεβάς που είναι του ΑΚΡ , άρχισε ΕΔΕ σε βάρος των εργαζομένων που δεν προσήλθαν στο διοργανωθέν ιφτάρ. Προσωπικό που αντέδρασε δήλωσαν πως ¨Είναι δικαίωμα μας να ¨ανοίγουμε¨ το ιφτάρ με στο σπίτι με την οικογένεια μας¨.




Μετά από το ιφτάρ που οργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον δήμο του Γκεβάς που είναι του ΑΚΡ σε συνεργασία με τον διορισμένο επίτροπο του δήμου Βαν, άρχισε ΕΔΕ σε βάρος εργαζομένων του δήμου. Στο έγγραφο έστειλε ο αντιδήμαρχος Μπεχτσέτ Αλτιντάς προς το προσωπικό του δήμου, υπενθυμίζεται η εντολή για συμμετοχή στο ιφτάρ και τονίζεται πως η συμμετοχή ήταν υποχρεωτική.

Σύμφωνα με την είδηση του Βετζντί Ερμπάι από την Duvar, στο έγγραφο που στάλθηκε στο προσωπικό, περιλαμβάνεται η φράση ¨Στα πλαίσια της απόφασης του δήμου μας για υποχρεωτική συμμετοχή του προσωπικού μας στο ιφτάρ που οργανώσαμε ως δήμος Γκεβάς με τον δήμο Βαν, διαπιστώθηκε πως συμμετείχατε. Μετά από την διαδικασία που ξεκίνησε, επιβάλλεται η εντός 7 ημερών γραπτή σας απολογία¨.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο στην θέση των δημοτικών συμβούλων-μελών του DBP διορίστηκαν επίτροποι.

…………………..
http://haber.sol.org - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.