Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από ατύχημα Έπεσε χθες από τον 1ο όροφο κτιρίου - Η ύπαρξη ...






Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από ατύχημα
Έπεσε χθες από τον 1ο όροφο κτιρίου - Η ύπαρξη αιματώματος στο κεφάλι ήταν αυτό που έκανε τους θεράποντες ιατρούς να τον οδηγήσουν στο χειρουργείο.





Σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε ο Αχαιός πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Μπονάτσος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι, από πτώση 1ου ορόφου κτιρίου, στην οδό Σωσιπάτρου 6 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο κ. Μπονάτσος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η ύπαρξη αιματώματος, ήταν αυτό που έκανε τους θεράποντες Ιατρούς να τον οδηγήσουν στο χειρουργείο.

Τα επόμενα 24ωρα, χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπονάτσος, τραυματίστηκε σοβαρά, το μεσημέρι της Τρίτης κατά την διάρκεια εργασιών στο σπίτι φίλου του.

Είχε διατελέσει Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος από τις 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2012 οπότε και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους

tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.