Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Πέρα από τους συγγενείς εξ αίματος, πολλοί άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν στο περιβάλλον τους, δίπλα τους, κοντά τους, ανθρώπους π...






Πέρα από τους συγγενείς εξ αίματος, πολλοί άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν στο περιβάλλον τους, δίπλα τους, κοντά τους, ανθρώπους που μπορεί να μην είναι συγγενείς, είναι όμως οικογένειά τους. Καταφέρνουν να γίνουν οικογένειά τους. Οπως συνέβη και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η φωτογραφία του Μανούσου Γρυλλάκη μόνου μέσα στο C-130 που μετέφερε τη σορό του πρώην πρωθυπουργού στην Κρήτη, να στέκεται εκεί και εκείνη τη στιγμή δίπλα του, πιστός φύλακας κοιτώντας το φέρετρο με τη γαλανόλευκη, συγκλόνισε.



Ιδια είναι και η περίπτωση, όμως, του ζευγαριού από τις Φιλιππίνες που ήταν κοντά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον, φροντίζοντας τον ίδιο, την οικογένειά του και την κατοικία του.





Οι άνθρωποι που ζούσαν και εργάζονταν εδώ και πολλά χρόνια στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, οι παλαιότεροι εργαζόμενοι στην οικία του, σύμφωνα με το zarpanews, που τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους μεγάλωσαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη μαζί με τα δικά τους παιδιά, χθες δεν μπορούσαν να κρύψουν τον πόνο τους και τα δάκρυά τους για το χαμό του πρώην πρωθυπουργού.



Στην πρώτη σειρά, δίπλα στα παιδιά και τα εγγόνια, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια, παρηγορώντας πότε εκείνοι τα παιδιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πότε το αντίστροφο αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια και αδυνατώντας να κρύψουν τον πόνο τους τον άνθρωπο με τον οποίο ζούσαν τα τελευταία χρόνια.

cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.