Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ: «ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ» ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Ο 23χρονος Έλληνας «βούτηξε» έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό συνολικής αξίας 500 ευρώ και έφυγε από το σχολείο, όμως εντοπίστηκ...





Ο 23χρονος Έλληνας «βούτηξε» έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό συνολικής αξίας 500 ευρώ και έφυγε από το σχολείο, όμως εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Τάχα για να πουλήσει το εμπόρευμά του εμφανίστηκε στο κτίριο ενός σχολικού συγκροτήματος στη Βέροια ένας νεαρός πλανόδιος πωλητής αλλά, όταν διαπίστωσε ότι στην αίθουσα όπου είχε μπει δεν υπήρχε κάποιος, βρήκε ευκαιρία να αρπάξει ό,τι υπήρχε εκεί!





Ο 23χρονος Έλληνας «βούτηξε» έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό συνολικής αξίας 500 ευρώ και έφυγε από το σχολείο, όμως εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν στο σπίτι του τα κλεμμένα αντικείμενα και τα επέστρεψαν στον εκπαιδευτικό στον οποίο ανήκαν. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Ως πλανόδιοι πωλητές ειδών μαναβικής, μπήκαν στο σπίτι μιας 83χρονης στην Ηγουμενίτσα, ένας 40χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του και κατάφεραν να αρπάξουν όσα χρήματα είχε την ώρα που της έδειχναν εμπορεύματα. Η κλοπή είχε γίνει στις 7 Ιουνίου και εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.