Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας αφού σύμφωνα με πληροφορίες ένας 43χρ...




Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας αφού σύμφωνα με πληροφορίες ένας 43χρονος άστεγος που είχε συλληφθεί από μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οδό Πειραιώς, επιτέθηκε στον αστυνομικό, που είχε αναλάβει τη φρούρησή του, επιχείρησε να του αρπάξει το υπηρεσιακό όπλο ενώ τον χτύπησε στο κεφάλι και το σώμα.







Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 43χρονο, με τον ίδιο να φωνάζει «ήθελα α σε σκοτώσω. Είσαι τυχερός που σε γλίτωσε ο συνάδελφός σου».

Όπως αναφέρει το bloko.gr όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Κεραμεικού.

Ο 43χρονος, άστεγος, ήταν στη μέση του δρόμου. Πλησίασε έναν μοτοσικλετιστή, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και προσπάθησε να του αρπάξει τη μηχανή και να εξαφανιστεί. Περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που είδαν τον κόσμο πλησίασαν να δουν τί έχει συμβεί.

.Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον οδήγησαν στο τμήμα της Ομόνοιας, όπου ο 43χρονος κόντεψε να αρπάξει το όπλο του φρουρού, αλλά και να σκοτώσει -όπως ο ίδιος φέρεται να είπε- αστυνομικό.

tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.