Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!! ΜΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση προς όσους μπορούν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα που είχε η κόρη της, στην οδό Φ. Φλώρου, στο Κορδελιό Θεσσα...





Έκκληση προς όσους μπορούν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα που είχε η κόρη της, στην οδό Φ. Φλώρου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, απευθύνει μία μητέρα, μέσω της σελίδας "ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ" στο facebook.

Η ίδια έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα μαύρο όχημα να παρασύρει το κορίτσι που κάνει ποδήλατο. Η μητέρα, προσπαθεί να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε κι εγκατέλειψε το κορίτσι της και παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει.





Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:

"Καλημερα, θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις ευχες σας και την προσπαθεια να βοηθησετε στο ατυχημα που ειχε η κορη μου που την εγκατελειψε ο ασυνειδητος οδηγος.Εχω καποια στοιχεια μεσα απο το βιντεο που ειδα,οποτε εδω χρειαζομαι και την δικη σας βοηθεια. Ισως γνωριζει καποιος κατι για το αυτοκινητο αυτο. Ειναι μαρκας Alfa Romeo 147,χρωμα μαυρο με φιμε τζαμια κι ασημι χειρολαβες στις πορτες.Η πινακιδα του ειναι στο πλαι. Ισως καποιος να ξερει κατι με τα χαρακτηριστικα που δινω. Σας ευχαριστω και παλι κι ευχομαι κανεις γονιος να μην ζησει αυτο που εζησα και ζω.Εδω βαζω και το βιντεο πως ακριβως εγινε και φαινεται το αυτοκινητο.Δυστηχως δεν μπορεσα να τραβηξω καλες φωτογραφιες".


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.