Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ!

Οι δύο πρόεδροι απηύθυναν έκκληση προς όλες τις εμπλεκόμενες χώρες να δεσμευτούν στη διεξαγωγή διαλόγου για το Κατάρ με στόχο την εύρε...







Οι δύο πρόεδροι απηύθυναν έκκληση προς όλες τις εμπλεκόμενες χώρες να δεσμευτούν στη διεξαγωγή διαλόγου για το Κατάρ με στόχο την εύρεση συμβιβαστικών λύσεων

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/797689/tilefoniki-epikoinonia-poytin-erntogan-ti-syzitisan-oi-dyo-andres#ixzz4jA3PFMl0



Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν με στόχο την πλήρη αποκατάσταση των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων, μεταξύ αυτών το σχέδιο του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

«Συζητήθηκαν διάφορα θέματα για τη διμερή συνεργασία. Επισήμαναν ιδιαίτερα την επιτυχημένη δουλειά που γίνεται για την πλήρη αποκατάσταση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ρωσίας Τουρκίας όπως επίσης και με την υλοποίηση του σχεδίου για τον αγωγό φυσικού αερίου Turskish Stream» τονίζεται.
Την ίδια ώρα, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις κοινές προσπάθειες με στόχο τη διευθέτηση της συριακής κρίσης και τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στην χώρα, επισημαίνει το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

«Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις κοινές προσπάθειες για να προωθήσουν τη διευθέτηση της κρίσης στη Συρία, περιλαμβανομένης της ταχύτερης εφαρμογής σε πρακτικό επίπεδο των συμφωνιών για τη δημιουργία ζωνών αποκλιμάκωσης στη Συρία».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησε επίσης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το θέμα της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ του Κατάρ κι άλλων αραβικών κρατών.
«Οι δύο πρόεδροι απηύθυναν έκκληση προς όλες τις εμπλεκόμενες χώρες να δεσμευτούν στη διεξαγωγή διαλόγου με στόχο την εύρεση συμβιβαστικών λύσεων για την προστασία της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή του Περσικού Κόλπου» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.