Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ Η ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ...!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Όλα τα περιμέναμε να ακούσουμε από τους διάφορους αιρετικούς, είτε παπικούς είτε διαμαρτυρόμενους, αλλά κ...





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όλα τα περιμέναμε να ακούσουμε από τους διάφορους αιρετικούς, είτε παπικούς είτε διαμαρτυρόμενους, αλλά κάπου φαίνεται πως έχουν ξεφύγει για τα καλά!




Έτσι αφού έφτασαν στο άκρον άωτον να χειροτονήσουν γυναίκες επισκόπους, (και μάλιστα και λεσβίες), στην Αγγλικανική εκκλησιά χειροτόνησαν την Rachel Treweek. Τώρα η νέα αυτή επίσκοπος βγήκε δημόσια και διακήρυξε πως είναι λάθος να λέμε πως ο Θεός… είναι άντρας, (ζητούμε συγγνώμη ακόμα και για το ότι γράφουμε τέτοια πράγματα).

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή του BBC, η πρώτη γυναίκα Αγγλικανή επίσκοπος του Gloucester, Rachel Treweek, υποστήριξε πως δεν πρέπει να βλέπουμε τον Θεό σαν ανδρική φύση.



Δίνοντας και συνέντευξη στην βρετανική Independent αναφέρθηκε στην διαμάχη που υπάρχει εδώ και καιρό στην Αγγλικανική εκκλησία για το… φύλο του Θεού, λες και δεν έχουν τίποτα άλλο να συζητήσουν. Οι δηλώσεις της κυρίας επισκόπου έχουν βρει μεγάλη απήχηση, όπως αναφέρεται, και στο κοινό της αγγλικανικής εκκλησίας.

Με αυτούς και με «άλλους» πολλοί ορθόδοξοι ιεράρχες κάνουν πανθρησκειακό διάλογο.

Αλλοίμονο μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.