Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ - ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

H χαροκαμένη μητέρα Μαρία Μυτιληνιού ενώ εξέρχεται συντετριμμένη από το ναό. Φωτογραφία: "Εθνικός Κήρυξ" - Μιχάλης Κακιάς....






H χαροκαμένη μητέρα Μαρία Μυτιληνιού ενώ εξέρχεται συντετριμμένη από το ναό. Φωτογραφία: "Εθνικός Κήρυξ" - Μιχάλης Κακιάς.
Του Μιχάλη Κακιά.





ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Ράγισαν καρδιές στην Νεκρώσιμη Ακολουθία του ομογενή Μάνου Οικονομίδη που τελέσθηκε στον κατάμεστο από συντετριμμένους συγγενείς και φίλους Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Μαρίνης στο Μπρούκλιν την Τετάρτη πρωί 28 Ιουνίου, προεξάρχοντος του καθηγούμενου της Πατριαρχικής Μονής της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αστόριας, Επισκόπου Ευκαρπίας Ιερόθεου.

Ο εκλιπών όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» σκοτώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας στο Παρκ Σλοπ του Μπρούκλιν και έκτοτε η ομογένεια παρακολουθεί με θλίψη και συγκίνηση τις έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον θάνατο του ομογενή ο 24χρονος Κρίστοφερ Μεμπρίνο και τον 24χρονο Gabriel Dos Santos και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη.Φωτογραφία: “Εθνικός Κήρυξ” – Μιχάλης Κακιάς.

Στο ναό επικράτησε το αδιαχώρητο από το πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε για να πουν το τελευταίο αντίο. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Μαρία και ο πατέρας του Νικόλαος. Μαυροντυμένοι, με ανείπωτο πόνο χαραγμένο στα πρόσωπά τους, να αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Μάνος τους, το μονάκριβο αγόρι τους, δεν είναι πια εδώ, δεν είναι πια μαζί τους.




Καθ όλη την διάρκεια της Νεκρώσιμης Ακολουθίας η θλίψη ανείπωτη, ο θρήνος επώδυνος, το σοκ μεγάλο, αμέτρητα βουβά και δακρυσμένα πρόσωπα, μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό, με το ίδιο απλανές βλέμμα να αναρωτούνται γιατί. Γιατί έπρεπε να χαθεί τόσο πρόωρα, τόσο άδικα και βίαια ο Μάνος, ένας νεαρός που έσφυζε από ζωή.

Ο Επίσκοπος Ευκαρπίας Ιερόθεος σε δηλώσεις του στον «Εθνικό Κήρυκα» εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και ευχήθηκε ο θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

«Είναι πολύ λυπηρό» είπε, «ένα τόσο νέο παιδί να φεύγει από τη ζωή. Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας, γιαυτό και είμαστε σήμερα εδώ. Προσεύχομαι να βρουν τη δύναμη να σηκώσουν αυτό τον σταυρό. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του».Φωτογραφία: “Εθνικός Κήρυξ” – Μιχάλης Κακιάς.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.