Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ... Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!..

Συνάντηση με εκπροσώπους της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, είχαν σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017,...







Συνάντηση με εκπροσώπους της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, είχαν σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ, Νάσος Ηλιόπουλος.




Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή καταγγελίες για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας σε βάρος μεταναστών εργαζομένων.

Η Υπουργός Εργασίας προέτρεψε τα μέλη της πακιστανικής κοινότητας να καταγγέλλουν άμεσα στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας όλα τα περιστατικά παραβιάσεων στους εργασιακούς χώρους, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν εργαζόμενοι και εργαζόμενες δεύτερης κατηγορίας. Τους ενημέρωσε επίσης πως το Υπουργείο θα αναλάβει το αμέσως επόμενο διάστημα τη διεξαγωγή τριμερών διαδικασιών ώστε να προστατευθούν τα δικαιώματα των μεταναστών εργαζομένων.

Το ΣΕΠΕ, με τη σειρά του, θα προβεί σε άμεσους και συστηματικούς ελέγχους ώστε να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα παραβατικότητας σε βάρος των μεταναστών εργαζομένων και να επιβληθεί η νομιμότητα στους χώρους δουλειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.