Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΣΜΕΡΝΑ!

Δύσκολες ώρες έζησε μια γυναίκα από την Ελούντα, όταν ξαφνικά – κι ενώ βρισκόταν στη θάλασσα – δέχθηκε την επίθεση μιας σμέρνας που ...






Δύσκολες ώρες έζησε μια γυναίκα από την Ελούντα, όταν ξαφνικά – κι ενώ βρισκόταν στη θάλασσα – δέχθηκε την επίθεση μιας σμέρνας που τη δάγκωσε στα δάχτυλα του χεριού της.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και νοσηλεύεται, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς που την ανέλαβαν σαν από θαύμα δεν ακρωτηριάστηκε.




Όλα ξεκίνησε όταν η γυναίκα αμέριμνη, στάθηκε στην ακροθαλασσιά προκειμένου να ξεπλύνει ψάρια που καθάριζε με θαλασσινό νερό. Η δραστηριότητα της γυναίκας ωστόσο, φαίνεται πως ερέθισε την πεινασμένη σμέρνα η οποία της επιτέθηκε για να αρπάξει τα ψάρια που κρατούσε.

Το αποτέλεσμα ήταν να την δαγκώσει στα δάχτυλα του χεριού της, σύμφωνα με το anatolh.com, προκαλώντας με ένα μόνο δάγκωμα βαθιά κοψίματα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και εισήχθη στο χειρουργείο όπου οι γιατροί κατάφεραν να κλείσουν τα τραύματα που είχαν προκληθεί στα δάχτυλα της γυναίκας, η οποία κινδύνευσε να ακρωτηριαστεί.

Η περιπέτεια ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, καθώς η τραυματίας θα χρειαστεί θεραπεία αποκατάστασης.

cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.