Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ! ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΙΣΝΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα νεκρό, παραμορφ...




Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα νεκρό, παραμορφωμένο μοσχαράκι, να κείτεται σε έναν αυτοσχέδιο βωμό και να λατρεύεται σαν... θεός από χωρικούς στην Ινδία.






Σύμφωνα με την Daily Mail, το άτυχο μοσχαράκι, το οποίο διαθέτει σχεδόν ανθρώπινα μάτια, μύτη και στόμα, πέθανε μόλις μια ώρα μετά την γέννησή του σε ένα καταφύγιο ζώων στην Ινδία. Ωστόσο, η αλλόκοτη εμφάνισή του έκανε πολλούς από τους κατοίκους του χωριού Μουζαφαρναγκάρ, στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές, να πιστέψουν ότι πρόκειται για την ενσάρκωση (αβατάρα) κάποιας θεότητας, και συγκεκριμένα του θεού Βισνού.

Ο Βισνού, ο οποίος είναι μια από τις πιο σημαντικές θεότητες του Ινδουισμού, θεωρείται από τους πιστούς ότι επισκέπτεται κατά περιόδους τον φυσικό κόσμο, είτε με ανθρώπινη είτε με ζωική μορφή. Λατρεύεται κυρίως ως προστάτης και συντηρητής του κόσμου που αποκαθιστά την ηθική τάξη, τη λεγόμενη «ντάρμα», και έχει ενσαρκωθεί ήδη αρκετές φορές, με καθεμιά από τις «αβατάρες» του να αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής και της ανθρωπότητας.

Το βίντεο δείχνει κατοίκους του χωριού όπου γεννήθηκε το μοσχαράκι να αποθέτουν γιρλάντες στην προθήκη όπου είναι τοποθετημένο το νεκρό ζώο και να ζητούν την ευλογία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.