Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ...!!! Ο ΠΑΠΑ - ΓΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ... ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ!

Πρόκειται για τον γνωστό «Παπα-Γάλλο» που δημιούργησε μέχρι και σελίδα στο facebook για να γνωστοποιεί -μέσω βίντεο που ανεβάζει-, την...




Πρόκειται για τον γνωστό «Παπα-Γάλλο» που δημιούργησε μέχρι και σελίδα στο facebook για να γνωστοποιεί -μέσω βίντεο που ανεβάζει-, την επαναστατική δράση του κατά του πλαστικού χρήματος και των ΑΤΜ...




Ο οργισμένος ρασοφόρος που στο παρελθόν έχει ξεσπάσει σε ATM με κλωτσιές και μπουνιές, επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες την Αμάρυνθο και το Δερβένι όπου έδωσε ένα ακόμη «ρεσιτάλ», γράφοντας συνθήματα με σπρέι σε εξωτερικούς τοίχους: "Όχι στις ηλεκτρονικές κάρτες, θα πάτε στην κόλαση, Μεταννοείτε!". Μάλιστα, όπως θα δείτε στο ένα από τα τρία βίντεο που καταγράφηκε στην Αμάρυνθο, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ πέρασε εκείνη την ώρα από το σημείο που βρισκόταν ο «Παπα-Γάλλος» ο οποίος είπε on camera: "Χαιρετάμε τους αστυνομικούς, Βλέπετε; Είμαστε ελεύθεροι, μου έχει δώσει εξουσία ο θεός να κάνω την αποστολή. Χαιρετηθήκαμε και με τους αστυνομικούς...".



Εντυπωσιακό είναι το βίντεο και από το Δερβένι, με τον οργισμένο ρασοφόρο να κλωτσάει στο τέλος το άδειο μπουκάλι του σπρέι.




Ο επαναστάτης «Παπα-Γάλλος» έφτασε μέχρι το Προκόπι και στον Ιερό Ναό του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου, όπου με την βοήθεια ενός κάμεραμάν εισήλθε στην εκκλησία που ήταν κατάμεστη από κόσμο λόγω και της μεγάλης εορτής του Αγίου, και άρχιζε να σχολιάζει και να κατακρίνει την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών που βρίσκονταν στον ιερό χώρο.




eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.