Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΝΤΙΑΡΑ!!! BEST FIGHTER Ο 16ΧΡΟΝΟΣ KICK BOXER ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΧΑΤΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ 3 ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΡΙΜΙΝΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!

Εντυπωσιακός ήταν σε μια ακόμα διοργάνωση ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, ο οποίος κατέκτησε, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, τον τίτλ...







Εντυπωσιακός ήταν σε μια ακόμα διοργάνωση ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, ο οποίος κατέκτησε, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία -60 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Best Fighter» που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Ρίμινι της Ιταλίας.






Ο 16χρονος και πολλά υποσχόμενος Καβαλιώτης kick boxer του ΑΣ «Αλέξανδρος ο Μέγας», που προπονείται με τον Τάσο Χατζηιωαννίδη και αγωνίστηκε στο low kick στο τουρνουά του Ρίμινι (15-18/6), κέρδισε στον τελικό της κατηγορίας του τον Ρώσο Βλαντιμίρ Κουζνέτσοφ. Έτσι, κατέχει τον τίτλο του καλύτερου αθλητή του κόσμου στις ηλικίες 16-18 ετών.

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης έδειξε για μια ακόμη φορά το ταλέντο του και πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Να σημειώσουμε ότι έχει κερδίσει εννέα φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στο kick boxing, έχει πάρει δύο χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα της WAKO (το 2014 και το 2016), ένα χάλκινο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα WAKO το 2015, ενώ από το 2016 κατέχει τη ζώνη της WPKA.

Πηγή: kavala-portal.gr.

pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.