Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΗΝ ΤΥΛΙΞΑ ΜΕ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΜΟΥ... ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ!

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί άκουγαν τη περιγραφή του 71χρονου για το πώς προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της συζύγου του αμέσως μετ...





Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί άκουγαν τη περιγραφή του 71χρονου για το πώς προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της συζύγου του αμέσως μετά τη δολοφονία της. Τους περιέγραψε πως σκέφτηκε να τυλίξει το πτώμα με ένα μεγάλο τεντόπανο και να πάει στον οικογενειακό τους τάφο στο Σοφικό της Κορινθίας.

«....έσυρα με δύναμη τη ταφόπλακα και αφού έβγαλα πρώτα το κουτί με τα οστά των πεθερικών μου, πέταξα μέσα τη γυναίκα μου και μετά έβαλα ξανά από πάνω το κουτί.
Η αλήθεια είναι ότι μετά το έγκλημα κάθισα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αποφύγω τα έξοδα κηδείας της γυναίκας μου ...»





Άφωνοι οι αστυνομικοί τον άκουγαν να παραθέτει ψύχραιμα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία της 70χρονης.

«....το έγκλημα έγινε στο εξοχικό μας στο Σοφικό. Αφού τύλιξα το πτώμα με το τεντόπανο, το έδεσα με πανιά και "έριξα" τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου για να κάνω περισσότερο χώρο. Έτσι μετέφερα το πτώμα της στο νεκροταφείο».

Ο ηλικιωμένος είχε εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνία καθώς η μόνιμη κατοικία τους είναι στην περιοχή, για να καταγγείλει την εξαφανίσει της συζύγου του.




Και ίσως ακόμα και σήμερα όλοι να πίστευαν ότι η 70χρονη γυναίκα είχε πράγματι φύγει από το σπίτι της, αν οι αστυνομικοί της βορειοανατολικής Αττικής δεν είχαν διαπιστώσει ότι υπήρχαν αντιφάσεις στις ημερομηνίες εξαφάνισης που δήλωνε ο σύζυγος. Όταν μάλιστα πήραν τηλέφωνο την κόρη του ζευγαριού για να πει να καταθέσει, τότε ο ηλικιωμένος έσπασε και ομολόγησε αρχικά στα παιδιά του ότι είχε πει «κάποια ψέματα» για τη δήθεν εξαφάνιση της γυναίκας του.
Στους αστυνομικούς ο 71χρονος είπε ότι ένας καυγάς, χωρίς σοβαρό λόγο, ήταν η αιτία του εγκλήματος. Ξαφνικά πήγε στην αποθήκη του εξοχικού, πήρε ένα σφυρί και χτύπησε τη σύζυγο του. Ο ιατροδικαστής μάλιστα εντόπισε και δυο μεταθανάτια τραύματα στο θύμα από μαχαίρι στην καρωτίδα.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι το σφυρί και τα μαχαίρια δεν τα εξαφάνισε αλλά τα άφησε στο σπίτι. Οι Αρχές τα εντόπισαν κατά την διάρκεια των ερευνών.
Πάντως, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των αστυνομιών ο δράστης δεν έδωσε λεπτομέρεις για την αιτία του καυγά και υποστήριξε ότι οι διαμάχες τους ήταν συνεχείς. Ακόμη, είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις οι αστυνομικοί του είπαν τι θα ακολουθήσει η φυλακή, εκείνος τους απάντησε: «... 40 χρόνια που ήμουν;»

Ο ηλικιωμένος δεν είχε σκοπό να πάει ποτέ στην αστυνομία για να καταγγείλει έστω την εξαφάνιση της σύζυγο του, όμως το έκανε μετά από μια συζήτηση στο καφενείο της γειτονιάς του με έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος είναι και οικογενειακός τους φίλος. Του είπε ότι η σύζυγος του έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει ούτε το κινητό της μαζί και ο πρώην αστυνομικός τον παρότρυνε να πάει οπωσδήποτε και να το δηλώσει στο τοπικό τμήμα. Ο ίδιος φαινόταν να θέλει να το αποφύγει όμως ο φίλος του επέμεινε και έτσι κατάλαβε ότι δεν μπορούσε πια να το αποφύγει.
Πηγή: Cnn.gr

- See more at: http://www.ekriti.gr/ellada/sokarei-o-syzygoktonos-eprepe-na-apofygo-ta-exoda-tis-kideias#sthash.9Plh38tH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.