Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΑΠΕΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ο δράστης είχε μαζί του ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι - Το περιστατικό έρχεται μια εβδομά...





Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ο δράστης είχε μαζί του ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι
- Το περιστατικό έρχεται μια εβδομάδα πριν από την επέτειο της πολύνεκρης επίθεσης του Ομάρ Ματίν σε club της περιοχής που κόστιζε τη ζωή σε 49 ανθρώπους



Τέσσερις υπάλληλοι έχασαν τη ζωή τους σε επιχείρηση στο Ορλάντο, όταν ένας άνδρας, ο οποίος, είχε απολυθεί, εισέβαλε στον χώρο και άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα θύματα της αιματηρής επίθεσης είναι τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ενώ επτά υπάλληλοι σώθηκαν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ο δράστης είχε μαζί του ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι.

Τα περιπολικά βρίσκονται στο πάρκινγκ μιας αποθήκης στην οδό Forsyth, στην περιοχή Orange County. Το γραφείο του σερίφη της Orange County, ανταποκρίθηκε σε τηλεφώνημα που ανέφερε περιβολισμούς στην περιοχή.

Η Shelley Adams μίλησε στην “Daily Mail' για τον διάλογο που είχε με την αδερφή της, Sheila McIntyre, η οποία εργάζεται στην επιχείρηση. Όπως είπε, της τηλεφώνησε από τις τουαλέτες πολύ ταραγμένη. “Το αφεντικό μου είναι νεκρό”.
Η Adams πρόσθεσε πως πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση με περίπου 10 εργαζόμενους.

Το περιστατικό έρχεται μια εβδομάδα πριν από την επέτειο της πολύνεκρης επίθεσης του Ομάρ Ματίν σε club της περιοχής που κόστιζε τη ζωή σε 49 ανθρώπους.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.