Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΔΗΣΗ «ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ»: 45ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ 50ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ «ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ» ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΝΕΑΡΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟ... ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ! ΒΟΑ Η ΧΑΛΚΙΔΑ...

Η 45χρονη που έπιασε στα πράσα τον 50χρονο επιχειρηματία σύζυγό της στο κρεβάτι με την 32χρονη φαρμακοποιό της γειτονιάς έχει γίνει ...






Η 45χρονη που έπιασε στα πράσα τον 50χρονο επιχειρηματία σύζυγό της στο κρεβάτι με την 32χρονη φαρμακοποιό της γειτονιάς έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Χαλκίδα.
Όλα έγιναν όταν η ανυποψίαστη σύζυγος είπε στον επιχειρηματία ότι θα πήγαινε στο κομμωτήριο να φτιάξει τα μαλλιά της και στη συνέχεια θα πήγαινε από το φροντιστήριο του παιδιού τους για να το πάρει.





Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο επιχειρηματίας της έγνεψε ότι άκουσε και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση, σα να μην έδινε σημασία στο πρόγραμμα της γυναίκας του.

Όταν όμως άκουσε την πόρτα να κλείνει έβαλε μπροστά το σχέδιό του...

Το φαρμακείο της 32χρονης ήταν κλειστό εκείνο το απόγευμα και έτσι συμφώνησε μετά χαράς να επισκεφθεί τον παράνομο δεσμό της. Οι δυο τους έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας ώσπου η τύχη σταμάτησε να τους χαμογελάει όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Και αυτό γιατί η απατημένη γυναίκα, αποφάσισε μετά το κομμωτήριο να επιστρέψει στο σπίτι.

Εκεί έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με την φαρμακοποιό πάνω στο συζυγικό κρεβάτι.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με φωνές, ύβρεις και απειλές.

Η 45χρονη έφυγε από το σπίτι και πλέον είναι αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου...
usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.