Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ!... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ «PRESIDENT» Η ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ 4ΤΟΜΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ:Πάνω από 200 άτομα έσπευσαν το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «President» των Αμπελοκήπων για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της μνημειώδους 4τομης βιογραφίας του Γεωργίου Παπαδοπούλου διά χειρός Μάνου Χατζηδάκη που μόλις εξέδωσαν οι εκδόσεις «Πελασγός» του Γιάννη Γιαννάκενα. Πρόκειται για ένα ανεκτιμήτου αξίας έργο 2.500 σελίδων που περιέχει εκατοντάδες ανέκδοτα ντοκουμέντα από την ζωή του Αρχηγού της 21ης Απριλίου, που βλέπουν για πρώτη φορά το φώς της δημοσιότητος και θα αφήσουν άναυδους τους ιστορικούς, αλλά και τους απλούς αναγνώστες που θα σπεύσουν να το προμηθευτούν στην προνομιακή τιμή των 95 ευρώ και οι 4 τόμοι, από 150 ευρώ που είναι η κανονική τους τιμή στα βιβλιοπωλεία.
ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!..

«Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας του έργου Μάνος Χατζηδάκης στην 12λεπτη πολύ εμπεριστατωμένη ομιλία του, κατά την οποία επεφύλασσε μία έκπληξη: Μετά από αγωνιώδη προσπάθεια πολλών ετών, κατάφερε να προμηθευτεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού τον Στρατιωτικό Φάκελο του Γεωργίου Παπαδοπούλου, για τον οποίο είχε δοθεί σαφής εντολή (από το... «Συνταγματικό Τόξο») να πολτοποιηθεί, για να μήν τον εκμεταλλευτεί ο Πατριωτικός Χώρος!.. Τελικά, ο Μάνος Χατζηδάκης κατάφερε να προμηθευτεί υπό μυθιστορηματικές συνθήκες ένα αντίγραφο του Στρατιωτικού Φακέλου του Αρχηγού της 21ης Απριλίου και τον παραθέτει ολόκληρο στον 1ο Τόμο της 4τομης Βιογραφίας. Μάλιστα, διαβεβαίωσε πως όσοι μελετήσουν αυτόν τον Φάκελο (που ήθελαν να πολτοποιήσουν οι πολιτικάντηδες), θα αγαπήσουν και θα εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!..

Συντονιστής της βραδυάς ήταν ο εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Μάνο Χατζηδάκη γιατί εμπιστεύτηκε τον «Πελασγό» γιά την έκδοση αυτού του μνημειώδους έργου, το οποίο πλέον θεωρεί την «ναυαρχίδα» του εκδοτικού του οίκου... Μάλιστα, κάλεσε τους αναγνώστες που θα διαβάσουν το έργο, να εκφράσουν γραπτώς τις απορίες τους και τις ερωτήσεις τους και να είναι βέβαιοι πως θα λάβουν απαντήσεις είτε από τον ίδιο τον κ. Χατζηδάκη, είτε από τον εκδοτικό οίκο.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΕΥ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!..

Ο πρώτος παρουσιαστής της 4τομης βιογραφίας ήταν ο επί χρόνια υπουργός της 21ης Απριλίου και πρώην ευρωβουλευτής της ΕΠΕΝ, Αριστείδης Δημόπουλος, ο οποίος εξήρε την ιστοριοδιφική δεινότητα του ακάματου συγγραφέα, ο οποίος καταφέρνει και ανακαλύπτει ντοκουμέντα, την ύπαρξη των οποίων δεν είχαν κάν φανταστεί οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης. Ο κ. Δημόπουλος αποκάλυψε λεπτομέρειες απο τα υπουργικά συμβούλια της 21ης Απριλίου και με πόσο μεγάλη μαεστρία και ευγένεια τα διηύθυνε ο Γ. Παπαδόπουλος, ακούγοντας υπομονετικά όλους τους συνεργάτες του.
Ο πρώην ευρωβουλευτής της ΕΠΕΝ αποκάλυψε και κάτι εντελώς άγνωστο, οι λεπτομέρειες του οποίου υπάρχουν στον 3ο τόμο της Βιογραφίας: Όταν το 1996-99 αρρώστησε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος από την σπάνια ασθένεια που τον οδήγησε τελικά στον τάφο (27 Ιουνίου 1999), ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος απαιτούσε να κάνει ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και αποκηρύξεως της 21ης Απριλίου, για να του χορηγήσει το «Λαϊκό Νοσοκομείο» ένα αποκλειστικό δωμάτιο και ένα μηχάνημα για να ανακουφίζεται από τους πόνους, δηλαδή δύο απλά πράγματα που η σημερινή χρεοκοπημένη Ελληνική Πολιτεία χορηγεί στον πρώτο τυχόντα λαθρομετανάστη!..

ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ!..

Ο δεύτερος παρουσιαστής, αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης, διάνθισε την απολαυστική ομιλία του με προβολή σλάϊντς και βίντεο, επισημαίνοντας τα ψεύδη των ανύπαρκτων «αντιστασιακών» που επί 6 χρόνια αντάλλασσαν αγκαλιές και φιλιά με τους Απριλιανούς και μετά το 1974 δήλωναν ότι βασανίστηκαν και ταλαιπωρήθηκαν!.. Ο στρατηγός Μπολώσης δεν δίστασε να περιλάβει ακόμη και την θρυλική Σοφία Βέμπο, που στις εκδηλώσεις της Χούντας αφιέρωνε το «Παιδιά, της Ελλάδος Παιδιά» στους Απριλιανούς που έσωσαν την Ελλάδα και μετά το 1974 άλλαξε τα λόγια του τραγουδιού σε «Παιδιά, του Πολυτεχνείου Παιδιά»!..

Τρίτος παρουσιαστής ήταν ο πρώην συνεργάτης του Μάκη Βορίδη και πολιτευτής του ΛΑΟΣ, Χρήστος Χαρίτος, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη ομιλία απ' όλους (πάνω από 35 λεπτά!) μή μπορώντας να κρύψει την λατρεία του προς τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Ο κ. Χαρίτος συγκίνησε το ακροατήριο, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τον αδαμάντινο χαρακτήρα του Αρχηγού της 21ης Απριλίου, πόσο ευαίσθητος και καλόκαρδος ήταν, πόσο νοιαζόταν για τους συνανθρώπους του και πόσο πολύ απείχε από την εικόνα του κλασικού Δικτάτορα που όλοι έχουμε στο μυαλό μας...


ΠΑΡΩΝ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ, ΑΠΩΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τους παρουσιαστές της Βιογραφίας, μίλησε για 15 λεπτά ο γνωστός δικηγόρος της Ρόδου, Ιωάννης Χαρίτος, που ήταν σημαίνον μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Παπαδόπουλου και είχε γνωρίσει από κοντά τον Μεγάλο Άνδρα. Μεταξύ των επωνύμων που έσπευσαν χθές το βράδυ στο «President» για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της 4τομης Βιογραφίας του Αρχηγού της 21ης Απριλίου ήταν οι πρώην υπουργοί Παύλος Μανωλόπουλος και Χρήστος Μίχαλος, ο «Πατριάρχης» του Ελληνικού Εθνικισμού Κώστας Πλεύρης με τον υπεύθυνο των εκδόσεων «Ήλεκτρον» Τάσο Συμιγδαλά, ο κ. Μάνος Μανωλάκος και άλλα λιγότερα γνωστά στελέχη της Επαναστάσεως. Εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία εκπροσώπου του ΛΑΟΣ (καίτοι η εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη στο «ΑΡΤ» διαφήμιζε καθημερινώς με ειδικό σποτάκι την εκδήλωση) και όλων των πατριωτικών εφημερίδων πλήν «Στόχου» που ήταν φυσικά εκεί με δύο συνεργάτες του: Την κ. Θωμαΐδα Παριανού και τον Θ. Χατζηγώγο.


Εμφάνιση P6280205.JPG

Εμφάνιση P6280214.JPG

« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου