Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ: ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ Η ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2015

Νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, μετά τη θετική γ...





Νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, μετά τη θετική γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Η θητεία του σημερινού ΔΣ του Οργανισμού λήγει στις 5/6/2017. Στη θέση του προέδρου, παραμένει ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος, η θητεία του οποίου ανανεώθηκε.





Θέσεις στο νέο ΔΣ καταλαμβάνουν ως τακτικά μέλη, ο Θ. Παπαρρηγόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Β. Κατριβάνου, ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια, ειδική στην επίλυση συγκρούσεων και στη συμβουλευτική οργανισμών, και ο Ν. Χαμτζούδης, νομικός.

Η Κατριβάνου είχε παραιτηθεί από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 γιατί δεν ήθελε να ψηφίζει μνημόνια. Βέβαια τότε δεν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ πράγμα που διέψευσε ελπίδες ανθρώπων που είχαν αποχωρήσει και την περίμεναν, αλλά ευχαρίστησε το περιβάλλον Μαξίμου, που σήμερα την διορίζει!

Είπαμε, οι συριζαίοι στηρίζουν Μνημόνια γιατί το πιστεύουν, όχι για τις θεσούλες!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/06/blog-post_83.html#ixzz4jQvzVuwX

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.