Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΥΚ... ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΟΣΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί στη Βρετανία για τον Στίβεν Κουκ που τα οστά του βρέθηκαν σε πηγάδι των Μαλίων το...




Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί στη Βρετανία για τον Στίβεν Κουκ που τα οστά του βρέθηκαν σε πηγάδι των Μαλίων τον περασμένο Φεβρουαρίο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στην εκκλησία St. Mary’s στο Sandbach.





Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε τώρα πια σε θέση να ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες για την κηδεία του Στίβεν. Η κηδεία του θα γίνει στις 15 Ιουνίου, 11 η ώρα, στην εκκλησία St. Mary’s στο Sandbach ενώ η ταφή που θα ακολουθήσει για γίνει σε κλειστό κύκλο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη όλα αυτά τα 11 χρόνια. Στην τελετή της κηδείας μπορούν όλοι να συμμετέχουν ωστόσο η ταφή του θα γίνει σε κλειστό κύκλο έτσι ώστε η οικογένειά του να τον αποχαιρετήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.