Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡ@Δ@ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ SURVIVOR ΑΛΛΑ ΚΟΥΡ@Δ@ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ» ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΞΑΝΑ) ΤΣΙΤΣΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Μάλλον δεν έχει ρούχα, δεν εξηγείται διαφορετικά! Ας πει και ένα όχι στο γυμνό! Ας κάνει ένα ντυμένο να δούμε πως είναι και τα ρούχα ...





Μάλλον δεν έχει ρούχα, δεν εξηγείται διαφορετικά! Ας πει και ένα όχι στο γυμνό! Ας κάνει ένα ντυμένο να δούμε πως είναι και τα ρούχα της"!
Η Μαρία Κορινθίου έκανε νέα γυμνή φωτογράφιση στο εξώφυλλο του Down Town προκαλώντας αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Την ίδια στιγμή, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα έπαιρνε μέρος στο Survivor, η ηθοποιός απάντησε χωρίς ενοχές: «Δε νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει το να πήγαινα στο Survivor, πρώτον και κυριότερο είμαι μια κου…δα! Δεν πηγαίνω καν γυμναστήριο»!





Στο τραπέζι του Πρωινό έφτασαν οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου μαζί με τις γυμνές της φωτογραφίες. Η Φαίη Σκορδά εντυπωσιάστηκε, αλλά ο Κώστας Τσουρός έγινε έξαλλος! «Μάλλον δεν έχει ρούχα, δεν εξηγείται διαφορετικά! Ας πει και ένα όχι στο γυμνό! Ας κάνει ένα ντυμένο να δούμε πως είναι και τα ρούχα της. Είναι κουρ…α για να μην πάει στο Survivor, αλλά κουρ…α δεν είναι για να κάνει γυμνή φωτογράφιση!», είπε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.