Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ «HILTON» Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΡΟΓΛΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!

Συνέταιρος με τη γνωστή εταιρεία ξενοδοχείων Χίλτον για την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου στην καρδιά της κατεχόμενης Λευκωσίας, ...





Συνέταιρος με τη γνωστή εταιρεία ξενοδοχείων Χίλτον για την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου στην καρδιά της κατεχόμενης Λευκωσίας, φέρεται να είναι η κόρη του πρώην ηγέτη των Τ/κ, Ντερβίς Έρογλου, Ρεσμιγιέ Τζιαναλτάι, η εταιρεία της οποίας, σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, έχει ενοικιάσει “κρατική» γη, δίπλα από οικογενειακή περιουσία, για το σκοπό αυτό.



Η Γενί Ντουζέν συνεχίζει σήμερα το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα και επικαλούμενη πηγή γράφει ότι αρμόδιοι της εταιρείας Χίλτον είχαν προσεγγίσει την οικογένεια Τζιαναλτάι για να αγοράσουν τα δικά τους οικόπεδα για να πάρουν αρνητική απάντηση με αντιπρόταση να γίνουν συνέταιροι στην κατασκευή του ξενοδοχείου.

Η Τζιαναλτάι, προσθέτει η εφημερίδα, όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν αρνήθηκε ότι είναι το Χίλτον αλλά είπε πως σε αυτό το στάδιο δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του συνδέσμου εργολάβων, Τζιαφέρ Γκιουρτζαφέρ με γραπτή του δήλωση σήμερα ζήτησε από την «κυβέρνηση» να ακυρώσει όλες τις πράξεις ενοικίασης ή παραχώρησης «κρατικής» γης σε ιδιώτες, απειλώντας με μέτρα σε αντίθετη περίπτωση. Εάν δεν γίνει κάποια κίνηση, προσθέτει, την ερχόμενη εβδομάδα τα μέλη του συνδέσμου θα κατέβουν με τα επαγγελματικά τους οχήματα.

Σε δηλώσεις του χθες για το θέμα της παραχώρησης γης σε στρατιωτική περιοχή στη Λευκωσία για την κατασκευή «πανεπιστημίου» Ραούφ Ντενκτάς, ο κ. Γκιουρτζαφέρ είχε επίσης ισχυριστεί ότι έχει στοιχεία πως αποθήκες (με αντικείμενα των Ε/κ, που μετά την εισβολή ήταν στη δικαιοδοσία του τουρκικού στρατού στην Κερύνεια), είχαν παραχωρηθεί στον Ραούφ Ντενκτάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ
newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.