Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ... ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...

Μετά την παραμονή του στο Νοσοκομείο του Τέτοβο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τα βίαια επεισόδια στο Κοινοβούλιο των Σ...





Μετά την παραμονή του στο Νοσοκομείο του Τέτοβο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τα βίαια επεισόδια στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, ο επικεφαλής του «Κινήματος για Μεταρρύθμιση- Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανών» (LR-PDSH), Ζιαντίν Σέλα, το Σάββατο πήρε εξιτήριο για το σπίτι του.

Έξω από το νοσοκομείο του Τέτοβο τον περίμενε ομάδα Αλβανών που τον συνεχάρη, πριν φύγει για το σπίτι του στην Στρούγκα.

Στη πόλη Στρούγκα έγινε δεκτός από εκατοντάδες ανθρώπους που τον υποδέχθηκαν κατά την είσοδο του στην πόλη καθώς πήγαινε προς το σπίτι του το χωριό Λιβάδι (Livadhi), 8 χλμ έξω από την πόλη.

Η έκπληξή του ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν έγινε δεκτός από εκατοντάδες ανθρώπους στο χωριό , όπου πέταξαν πυροτεχνήματα για την επιστροφή του στο σπίτι και μοιράστηκαν τη χαρά μαζί του, όπως σημειώνει το σκοπιανό ‘Ζουρνάλ’.

Ο Αλβανός πολιτικός βγήκε από το αυτοκίνητο και κάλεσε το πλήθος στο καφενείο του χωριού φωνάζοντας «Ελάτε στο καφενείο», όπως η παράδοση προβλέπει για την φροντίδα όλων των συμμετεχόντων.

Αφού είδε τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο Σέλα, βγήκε την αυλή του σπιτιού του και δήλωσε ότι θα συνεχίσει το πολιτικό του ταξίδι με μεγαλύτερη δυναμικότητα.

(zhurnal.mk)

--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.