Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ Η ΒΡΩΜΑ...;;; ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που όποια χώρα επισκέπτεται φέρνει μαζί του και τη βία, ετοιμάζει ισλαμιστική φιέστα υποστηρ...

Οπαδοί του Ερντογάν ετοιμάζουν προβοκάτσιες στις Βρυξέλλες στις 24 Μαΐου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ






Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που όποια χώρα επισκέπτεται φέρνει μαζί του και τη βία, ετοιμάζει ισλαμιστική φιέστα υποστηρικτών του στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Ο Ερντογάν αναμένεται στις Βρυξέλλες στις 24 Μαΐου, για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, και οι οπαδοί του ετοιμάζουν υποδοχή στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει.




Οι προβοκατόρικες αυτές κινητοποιήσεις οργανώνονται από τον παράλληλο βραχίονα του ισλαμιστικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), την Ένωση Ευρωπαίων Τούρκων Δημοκρατών (UETD).

Τα στελέχη της UETD ζήτησαν μάλιστα άδεια για τις συγκεντρώσεις τους από τον Δήμαρχο των Βρυξελλών, εκείνος όμως αρνήθηκε.

Παρά την άρνηση του Δημάρχου, για να αποφύγει τουρκικά έκτροπα στην πόλη του, οι οπαδοί του Ερντογάν είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στους σχεδιασμούς τους, ακόμα κι εάν αυτοί προκαλέσουν επεισόδια και ταραχές στη βελγική πρωτεύουσα.

Στις 12 Μαΐου με δήλωσή του ο σοσιαλιστής Δήμαρχος των Βρυξελλών ήταν ξεκάθαρος:

«Καμία διαδήλωση σε υποστήριξη του Ερντογάν δεν θα επιτραπεί στο έδαφος των Βρυξελλών με την ευκαιρία της επίσκεψής του».

Και ο Βέλγος πρωθυπουργός Τσαρλς Μισέλ έκανε ξεκάθαρο από την πλευρά του ότι δεν θα επιτρέψει τα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Τουρκίας να μεταφερθούν στο Βέλγιο.

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι του Βελγίου γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους Δήμαρχο και Πρωθυπουργό και το AKP – Βελγίου καλεί μέσω της σελίδας του στο Facebook τους οπαδούς του Ερντογάν, που τον αποκαλεί «παγκόσμιο ηγέτη», να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Στεφανί, έξω από το ξενοδοχείο, στις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου για να αποθεώσουν τον σουλτάνο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.