Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ... ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΓΡΑΠΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΕΡΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ... ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που ένα λιοντάρι δάγκωσε φύλακα από τον λαιμό και τον έσερνε μέσα στο κλουβί, ενώ τα παιδιά ούρλιαζαν έ...

Λιοντάρι δάγκωσε φύλακα και τον έσερνε στο κλουβί - Καρέ καρέ η σοκαριστική επίθεση [vid]





Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που ένα λιοντάρι δάγκωσε φύλακα από τον λαιμό και τον έσερνε μέσα στο κλουβί, ενώ τα παιδιά ούρλιαζαν έντρομα για τις τρομακτικές σκηνές που έβλεπαν με τα μάτια τους. Ο 34χρονος φύλακας δέχτηκε επίθεση από το αρσενικό λιοντάρι στα μέσα του σόου στο Doullens, στη βόρεια Γαλλία, το απόγευμα της Κυριακής. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς.




Το προσωπικό αμέσως έριξε καπνό για να απομακρύνει το λιοντάρι που έχασε το θύμα του και ο 34χρονος μπόρεσε να απομακρυνθεί με ασφάλεια. Έχει βαθιά τραύματα από τα νύχια και τους κυνόδοντες του λιονταριού σύμφωνα με τα γαλλικά πρακτορεία ειδήσεων.

"Ακούγεται το κορίτσι μου που ουρλιάζει στο βίντεο. Έκλαιγε όλη νύχτα", σχολίασε ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο facebook και πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο άτυχος φύλακας, σύμφωνα με εκπρόσωπο για το τσίρκο, εργαζόταν με λιοντάρια για χρόνια. Υποβλήθηκε σε πετυχημένη 5ωρη εγχείρηση και πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο. Θα παραμείνει υπό επιτήρηση για τις επόμενες μέρες στην Amiens.

Το λιοντάρι θα παραμείνει στο τσίρκο και θα επαναλάβει τις εμφανίσεις του μετά την ανάκαμψη του 34χρονου φύλακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.