Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΩΡΑ: ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

ISIS: "Στρατιώτης του Χαλιφάτου έκανε την επίθεση" - Η ίδια φρασεολογία είχε χρησιμοποιηθεί και μετά την επίθεση της 20ης ...






ISIS: "Στρατιώτης του Χαλιφάτου έκανε την επίθεση" - Η ίδια φρασεολογία είχε χρησιμοποιηθεί και μετά την επίθεση της 20ης Απριλίου στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Γνωστός στην αστυνομία ο βομβιστής αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ Αρίνα σύμφωνα με τη Daily Mail




- Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας
- Συνελήφθη 23χρονος στο νότιο Μάντσεστερ, θεωρείται ύποπτος για εμπλοκή στην επίθεση
- Τερέζα Μέι: Ξέρουμε τον βομβιστή αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε το όνομά του!
- 22 νεκροί και 59 τραυματίες σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Arena - Ανάμεσά τους πολλά παιδιά
- Η έφηβη Τζορτζίνα Μπέθανι Κάλαντερ το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα - Τραγική εξέλιξη: Η 8χρονη Σάφι Ρόουζ, κυπριακής καταγωγής, το νεότερο θύμα του μακελειού
- Δείτε Live εικόνα
- Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από το live blog του newsit.gr

Φόβος, τρόμος, πανικός. Η Αριάνα Γκράντε, μια νεαρή καλλιτέχνης με απήχηση στους εφήβους, μόλις έχει καληνυχτίσει το Μάντσεστερ και το κοινό που βρέθηκε στην Manchester Arena για να παρακολουθήσει τη συναυλία της. Και τότε, ακούγεται ένας μεγάλος θόρυβος. Ήταν η έκρηξη που αιματοκύλησε το Μάντσεστερ.

Μια νέα τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία και ενώ οι πληγές απ’ όσα έγιναν πριν από μόλις μερικούς μήνες στο Λονδίνο και στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ παραμένουν ανοιχτές. Ο πρώτος απολογισμός έκανε λόγο για 19 νεκρούς και τουλάχιστον 50 τραυματίες αλλά υπάρχουν φόβοι πως θα αυξηθεί. Η βρετανική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή μίλησε για τρομοκρατική επίθεση και η προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 8ης Ιουνίου ουσιαστικά αναβάλλεται.




«Με ιδιαίτερη θλίψη επληροφορήθην το τραγικό συμβάν του αιφνιδίου θανάτου και του τραυματισμού τόσων αθώων νέων ανθρώπων στο Μάντσεστερ της Αγγλίας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε στην πρέσβειρα της Μ. Βρετανίας στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ.

Εκφράζει «τα θερμά συλλυπητήρια στον φίλο αγγλικό λαό» και προσθέτει: «Εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές των κεκοιμημένων και στις οικογένειές τους να χαρίζει την καλήν παρηγορίαν».

12 παιδιά είναι ανάμεσα στους 59 τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας στο Μάντσεστερ. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, 12 παιδιά κάτω των 16 ετών είναι αμνάμεσα στους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.
newsit


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.