Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ: ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ!..

Η Tερέζα Μέι ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι το επίπεδο απειλής της τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται σε «κρίσιμο» και ότ...

Η Τερέζα Μέι βγάζει στρατό στους δρόμους και ανεβάζει τη χώρα στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού






Η Tερέζα Μέι ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι το επίπεδο απειλής της τρομοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται σε «κρίσιμο» και ότι δυνάμεις του στρατού θα αναπτυχθούν στους δρόμους για να προστατεύσουν σημαντικούς χώρους και κομβικές τοποθεσίες. 




Από σήμερα το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στη Βρετανία ανέβηκε από «σοβαρό» σε «κρίσιμο», το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού στην πεντάβαθμη κλίμακα της χώρας, δήλωσε αργά το βράδυ η πρωθυπουργός. 

«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πιθανότητα ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη ομάδα ατόμων που συνδέονται με την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ», τόνισε η Μέι με δήλωσή της που μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Όπως τόνισε το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής «δεν σημαίνει απλά ότι μια επίθεση είναι πολύ πιθανή, αλλά μια επιπλέον επίθεση μπορεί να είναι άμεση».

Η βρετανίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα υποστηρίξουν το έργο της αστυνομίας για την ασφάλεια τοποθεσιών και στρατιώτες θα παραταχθούν σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και αθλητικά γεγονότα. 

 Η απόφαση για σημαντική κλιμάκωση των αντιδράσεων μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ έρχεται ενώ ήδη η πρωθυπουργός έχει αναφέρει πως οι αρχές σκοπεύουν να εφαρμόσουν περαιτέρω μέτρα ασφαλείας στους χώρους εκδηλώσεων με στόχο να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών ενόψει των θερινών φεστιβάλ και εκδηλώσεων. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.