Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.... ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

Η σύγχρονη τεχνολογία τείνει να απορροφήσει εξ’ ολοκλήρου τους νέους. Είναι εθισμένοι στα νέα μέσα επικοινωνίας και πολύ συχνά αδια...






Η σύγχρονη τεχνολογία τείνει να απορροφήσει εξ’ ολοκλήρου τους νέους. Είναι εθισμένοι στα νέα μέσα επικοινωνίας και πολύ συχνά αδιαφορούν για όλα.

Πόσες είναι οι φορές που τους βλέπουμε “χαμένους στο διαδίκτυο”, κρυμμένους πίσω από την οθόνη του smartphone τους, να αδιαφορούν για τα πάντα γύρω τους; Δυστυχώς, αυτό γίνεται συνέχεια.




Έτσι και σε αυτό το οικογενειακό τραπέζι, ο πατέρας και η μητέρα βιώνουν την αδιαφορία των δύο γιων, που ασχολούνται με τα κινητά τους. Η μαμά δείχνει να συμβιβάζεται, αλλά ο πατέρας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δώσει στα παιδιά του ένα μάθημα ζωής. Και τα καταφέρνει με απίστευτο χιούμορ!

Το φιλμάκι φτιάχτηκε από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Matthew Abeler κι είχε σκοπό να δείξει την αποξένωση που επιφέρει η τεχνολογία στους ανθρώπους. Έχει τίτλο “Μου δίνεις το αλάτι;” κι έχει σαρώσει σε προβολές στο διαδίκτυο!

Επίσης, τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης κωμωδίας στα βραβεία του F16 Film Festival, το 2014. Κι όπως θα διαπιστώσετε βλέποντάς την, όχι άδικα!



ΠΗΓΗ: diaforetiko

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.