Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ...!! ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ...!! ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ..,.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΩΝ... Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΠΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙΟ ΜΠΟΛΣΕΒ...







ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΩΝ... Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΠΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ!




ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ... ΦΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΚΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις των βουλευτών κυρίων Δ. Καμμένου και Αδ. Γεωργιάδη, αναφορικά με τον έλεγχο εισιτηρίων σε ένστολους φοιτητές στρατιωτικής σχολής, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Την Παρασκευή 5/5/2017, στον σταθμό Πανόρμου και ώρα 15:30, διενεργήθηκε έλεγχος σε τέσσερις φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και όχι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, όπως αναφέρεται σε όλα τα δημοσιεύματα και αυτό πιστοποιείται από τα συστήματα καταγραφής του σταθμού.




Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων δεν είχαν εισιτήριο ή κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Οι δύο ισχυρίστηκαν ότι με την επίδειξη της υπηρεσιακής του ταυτότητας δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση (δικαιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΟΑΣΑ, μειωμένο εισιτήριο όπως όλοι οι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), ενώ ο τρίτος ότι το… έχασε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι δύο ελεγκτές δέχθηκαν φραστική επίθεση από δύο επιβάτες, οι οποίοι τους κατηγόρησαν ότι κακώς γίνεται έλεγχος σε ένστολους. Αντιθέτως δεν έχει καταγραφεί κανενός είδους επεισόδιο μεταξύ των φοιτητών της Σχολής και των ελεγκτών.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο τομέας ελέγχου κομίστρου στελεχώνεται από μόνιμους μισθωτούς εργαζόμενους της εταιρείας μας και όχι από προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε από τον κ. Δ. Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.