Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟ...!!! ΤΟ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ «ΛΕΣΒΟΣ« ΦΟΡΤΩΣΕ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ....!!

Χθες το πρωί κατέπλευσε στο Λιμάνι του Βόλου το Αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ» όπου και φόρτωσε Άρματα ,οχήματα Μεταφοράς προσωπικού, Οχήμα...







Χθες το πρωί κατέπλευσε στο Λιμάνι του Βόλου το Αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ» όπου και φόρτωσε Άρματα ,οχήματα Μεταφοράς προσωπικού, Οχήματα Εφόδου και Προσωπικό …Εν συνεχεία το Αρματαγωγό Απέπλευσε για Άγνωστη Αποστολή σε νησί του Αιγαίου στο πλαίσιο της Ασκήσεως «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017»!




Αν εκτιμήσουμε το σύνολο των Αρμάτων των Οχημάτων και το προσωπικό που το αρματαγωγό φόρτωσε και «πολύ πιθανό» να τα μεταφέρει σε κάποιο νησί που ενδέχεται να έχει διαταχθεί και να πρόκειται για Ενέργεια Αποβάσεως …Τότε πρόκειται για Επιθετική Ενέργεια πολύ μεγάλου μεγέθους !

Το Αρματαγωγό σύμφωνα με πληροφορίες φόρτωνε Στρατεύματα από το Χάραμα μέχρι το απόγευμα στο Λιμάνι και ανα αναμένεται να έχει ήδη βγει στα Ανοιχτά του Αιγαίου κατά την διάρκεια της νύχτας!


4

1

http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.